Over Koen

Ik hoorde eind 2013 voor het eerst over bitcoin en blockchain. Vanaf dat moment ben ik me hier steeds meer in gaan verdiepen. In het begin ging dat vooral over het kopen van munten, maar gaandeweg ging het steeds meer om de technologie, door onder andere dit filmpje van Gavin Andresen

Vanaf 2016 ben ik me wat meer gaan verdiepen in de technologie achter bitcoin, ik wilde graag weten hoe blockchain technisch werkt en wat blockchain zo bijzonder maakt.  Ook ben ik begonnen om een andere hobby van me, Excel&VBA, vast te knopen aan allerhande beurzen waar crypto-munten worden verhandeld, te vinden op mijn github.

Halverwege 2017 kreeg de koers van bitcoin steeds meer aandacht in het nieuws en hoorde ik op verjaardagen de wildste verhalen over cryptocurrencies en blockchain de ronde doen. Ik merkte dat ik met de kennis die ik de jaren daarvoor had opgedaan deze verhalen vaak kon ontkrachten of mensen op weg kon helpen. Dit heb ik heb toen voor “vrienden, familie en bekenden” in een cursus bitcoin & blockchain gestopt.

Neem gerust contact op via mijn LinkedIn of mijn github.